fbpx

Wartable-sessie

Dan zijn de wartable, strategie, inzicht sessies echt iets voor jou. Dit zijn sessies waarbij je samen met mij, [Barry Cornelissen], een maquette maakt van je vraagstuk. Je gebruikt hiervoor verschillende materialen tekening, etc. Zo maak je je situatie visueel inzichtelijk en laat je het meer leven.

Door deze methode krijg je meer inzicht in je startpunt, je doel, je obstakels, je mogelijkheden en je acties. Je ziet de samenhang tussen de verschillende elementen en de invloed die ze op elkaar hebben. Je leert vanuit een ander perspectief naar je situatie te kijken en je ontwikkelt een andere manier van kijken, benaderen en als extraatje daardoor feedback geven en ontvangen.

Deze sessies zijn gebaseerd op de systemische benadering en de ervaring van Defensie. Door deze manier kom ik snel tot de kern, sta je open voor diverse perspectieven en ga je doelgericht stappen zetten om je doelen te halen.

De voordelen van deze sessies zijn:

  • Je krijgt meer helderheid over je huidige situatie en je gewenste toekomst.
  • Je maakt je doelen concreet en meetbaar.
  • Je ontdekt je obstakels en je mogelijkheden.
  • Je maakt een plan van aanpak met duidelijke stappen.
  • Je kunt anderen eenvoudiger meenemen en overtuigen, dus ook ideaal voor zakelijke partners en leidinggevenden.
  • Je leert een effectieve manier van anders kijken, die je kunt toepassen op elk vraagstuk.

Een individuele sessie duurt ongeveer 2 uur en kost €250 incl BTW.
Teamsessies of dagdelen zijn bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden.
(Met jouw team de diepte in te gaan en je stappen helder en concreet te hebben.)

Er zit ook een extra terugkom afspraak bij, waarbij we samen je voortgang en resultaten bespreken. Je kunt je aanmelden via de contact pagina.

Wil je meer weten over deze sessies of over mij? Neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag je vragen en ik vertel je meer over mijn aanpak en mijn referenties.

Ben Creatief, resultaatgerichte coaching. Er is altijd een oplossing.